Δώρα Χριστουγέννων
Baladeur.gr
Όλα τα Δώρα μας Συχνές ερωτήσεις για τα δώρα μας Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με τα δώρα Baladeur Βάλτε και τις δικές σας υπηρεσίες στα πακέτα δώρων Baladeur
 
Όροι Χρήσης

Οι παρόντες όροι χρήσης αφορούν τον ανακαινισμένο ιστοχώρο του Baladeur.gr ο οποίος αναρτήθηκε στις 11/07/2015. Όσα vouchers έχουν ημερομηνία παραγγελίας πριν τις 11/07/2015 διέπονται από τους προηγούμενους όρους χρήσης του παλιού ιστοχώρου του Baladeur.gr


Μενού

 1. Η εταιρία μας
 2. Έννοιες
 3. Ο ιστοχώρος
 4. Αγορές
 5. Προμηθευτές
 6. Δήλωση αποποίησης

 

 

 1. Η εταιρία μας

  1. Το www.baladeur.gr στο εξής καλούμενο “Ιστοχώρος” είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα παρουσίασης και πώλησης δωροκουπονιών υπηρεσιών και προϊόντων μέσω διαδικτύου της εταιρείας Baladeur Δράσεις – Τέχνη – Πολιτισμός Μ.Ε.Π.Ε., στο εξής καλούμενη “Εταιρία”, με αντικείμενο εργασιών Οργάνωση Επιστημονικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων και με άδεια τουριστικού γραφείου Αριθμός ΜΗΤΕ 0206Ε60000410701, ΑΦΜ: 997730972, ΔΟΥ: Γλυφάδας, που εδρεύει στην οδό Δ. Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, στην Ελλάδα. Η Εταιρία λειτουργεί ως AGENT παροχής υπηρεσιών εκτός από τις περιπτώσεις που στην ενεργοποίηση voucher για ραντεβού εμφανίζονται τα δικά της στοιχεία, που σημαίνει ότι αυτές τις υπηρεσίες τις παρέχει πρωτογενώς. Η υποχρέωση κατοχής άδειας τουριστικού γραφείου προκύπτει από το είδος των υπηρεσιών που παρέχουμε ως AGENT (πτήσεις, αποδράσεις, διανυκτερεύσεις κ.α.) 2. Έννοιες

  1. Όροι χρήσης. Η χρήση του Ιστοχώρου και των υπηρεσιών της Εταιρίας υπόκειται στους Όρους χρήσης & τις προϋποθέσεις που παρατίθενται στη συνέχεια, στο εξής αποκαλούμενοι “Όροι χρήσης”.

  2. Επισκέπτης ή χρήστης του site είναι οποιοσδήποτε επισκέπτεται τον ιστοχώρο ανεξάρτητα από το αν είναι πελάτης, μέλος, προμηθευτής, δωρολήπτης, τίποτα από αυτά ή συνδυασμός αυτών. Ο επισκέπτης του ιστοχώρου υποχρεούται να διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους Όρους χρήσης πριν από οποιαδήποτε περαιτέρω περιήγηση ή και με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των ιστοσελίδων του Ιστοχώρου ή και των υπηρεσιών της Εταιρίας. Η περιήγηση ή και η χρήση του Ιστοχώρου καθώς και η χρήση υπηρεσιών ή και προϊόντων της Εταιρίας σημαίνει ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή όλων των Όρων Χρήσης.

  3. Περιεχόμενο του ιστοχώρου στο εξής θα αποκαλείται το σύνολο των σελίδων, εικόνων, περιεχομένου, γραφικών, σχεδίων, εικαστικών, κειμένων, φωτογραφιών, video, παραστάσεων και αρχείων του Ιστοχώρου.

  4. Δώρα Baladeur είναι πακέτα συγκεκριμένων υπηρεσιών ή αντικειμένων που σχετίζονται με εμπειρίες και πωλούνται από την Εταιρία σε συσκευασία δώρου.

  5. Άυλο δώρο ή Δώρο εμπειρίας ή Πακέτο εμπειρίας είναι πακέτο συγκεκριμένων υπηρεσιών που πωλείται από την Εταιρία σε συσκευασία δώρου.

  6. Υλικό δώρο είναι υλικό προϊόν το οποίο πωλείται σε συσκευασία δώρου.

  7. Σύνθετο πακέτο είναι συνδυασμός υπηρεσιών με υπηρεσίες ή και υλικά δώρα, που φτιάχνου ένα ξεχωριστό δώρο.

  8. Voucher ή Gift Voucher ή Κουπόνι Υπηρεσιών ή Κουπόνι Εμπειρίας είναι κουπόνι προπληρωμένων υπηρεσιών δώρου εμπειρίας και το προσκομίζει ο Δωρολήπτης στον Προμηθευτή προκειμένου να του παρασχεθούν οι υπηρεσίες που περιλαμβάνει.

   1. Το voucher είναι ονομαστικό και γίνεται δεκτό με οπισθογράφηση από το δικαιούχο, ενώ ανάλογα με το δώρο, είναι πιθανό να σας ζητηθεί επίδειξη ταυτότητας (για τους ενήλικες). Αν ο πελάτης δεν αναγράψει όνομα στο voucher, τότε το voucher δεν είναι ονομαστικό και ισχύει για οποιονδήποτε το φέρει στην κατοχή του.

   2. Ο τίτλος της υπηρεσίας που αναγράφει κάθε voucher αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη περιγραφή υπηρεσιών που παρέχονται 1 φορά δωρεάν στο δικαιούχο του voucher, εφόσον το παραδώσει με επίδειξη ταυτότητας στον παροχέα αυτών των υπηρεσιών μέχρι την ημερομηνία λήξης του.
   3. Εγκυρότητα Voucher. Τα δώρα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν παρά μόνο από τους δικαιούχους, τα ονοματεπώνυμα των οποίων αναφέρονται στα vouchers. Για τη δική σας προστασία από κλοπή, με την επίδειξη του voucher δύναται να σας ζητηθεί ταυτότητα. Σε περίπτωση αμφισβήτησης, το voucher αντιπαραβάλλεται με την απόδειξη αγοράς και τους αντίστοιχους κωδικούς (κωδικός voucher και κωδικός παραγγελίας). Το voucher είναι έγκυρο μόνο όταν:

    1. Δε φέρει μουτζούρες ή παραποιήσεις.
    2. Χρησιμοποιείται για πρώτη φορά
    3. Αναγράφεται ο κωδικός του στο σχετικό mail που αποστέλλεται στον προμηθευτή αμέσως μόλις πωληθεί ένα δώρο του και στον πίνακα των vouchers με την ένδειξη “ενεργό”.
   4. Απώλεια voucher. Baladeur Ltd δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή κλοπή δώρου το οποίο δε βρίσκεται στα γραφεία της έδρας της επιχείρησης ή βρίσκεται στη διαδρομή του για τον πελάτη και τον αποδέκτη. Στην περίπτωση αυτή, μπορεί να αντικαταστήσει το voucher αποστέλλοντας νέο voucher στο δωρολήπτη, με δική του χρέωση αποστολής και συσκευασιών. Αν ο δικαιούχος χάσει το Voucher, τότε θα πρέπει να μας στείλει με φαξ μία διεύθυνση e-mail μαζί με την απόδειξη αγοράς ώστε να του στείλουμε νέο voucher στο mail του.

    Η Baladeur Ltd δεν ευθύνεται για ατυχήματα, απολεσθέντα, φθαρμένα ή δυσανάγνωστα vouchers και διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την εξαργύρωση μη κανονικού voucher.

   5. Διάρκεια ισχύος του Voucher. Η διάρκεια ισχύος κάθε voucher είναι συνήθως 9 μήνες από την ημερομηνία της παραγγελίας. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται πάνω στο voucher. Πριν λήξει η διάρκεια ισχύος του voucher, θα πρέπει να απολαύσετε τις υπηρεσίες που σας χάρισαν. Ελέγξτε τη διάρκεια ισχύος του πακέτου που σας χάρισαν μήπως διαφέρει από αυτή των 9 μηνών και έχετε πάντα υπόψη σας την έγκαιρη εξαργύρωση του Voucher. Ραντεβού πρέπει να κλείνετε εντός του πρώτου 6μήνου ισχύος του Voucher. Οι τελευταίοι 3 μήνες είναι περίοδος ανοχής κατά την οποία είτε υλοποιούνται ήδη κλεισμένα ραντεβού είτε μπορείτε να κλείσετε ραντεβού χωρίς όμως να είναι υποχρεωμένος ο πάροχος να έχει διαθεσιμότητα. Για να απολαύσετε τις υπηρεσίες του δώρου θα πρέπει να προσκομίσετε το voucher εντός της διάρκειας ισχύος του στον παροχέα των υπηρεσιών του δώρου σας.

   6. Λήξη ισχύος voucher. Όπως τα εισιτήρια, έτσι και τα vouchers, μετά την ημερομηνία λήξης τους δεν έχουν καμία ισχύ. Όπως σε όλες τις εκδηλώσεις, αν για κάποιους λόγους δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε ή να κλείσετε ραντεβού εντός της διάρκειας ισχύος του voucher (ταξίδια, ασθένειες ή άλλα κωλύματα που δεν οφείλονται στο Baladeur.gr), τότε το voucher ακυρώνεται και δεν μπορείτε πλέον να το χρησιμοποιήσετε. Τα vouchers Baladeur παρέχουν από τις μεγαλύτερες διάρκειες ισχύος παγκοσμίως. Παράλληλα δίνουν τη δυνατότητα μίας παράτασης στους κατόχους τους. Όσοι έχουν στην κατοχή τους ακυρωμένο Voucher, μπορούν να έχουν έκπτωση 10% σε οποιαδήποτε νέα αγορά τους εφόσον το προσκομίσουν εντός 3 μηνών από την ημερομηνία λήξης του.

   7. Η αξιοποίηση του voucher γίνεται με ευθύνη του δικαιούχου. Αναλυτικότερα για την αξιοποίηση voucher (αλλαγές, επιστροφές κλπ) μπορείτε να δείτε παρακάτω στο "Αξιοποίηση δώρου εμπειρίας".
   8. Τα vouchers είναι ουσιαστικά δωροεπιταγές. Τα vouchers δεν αντιστοιχούν στις υπηρεσίες μόνο του συνεργάτη που αναγράφουν αλλά σε όλες τις υπηρεσίες που προβάλλει το Baladeur, καθώς πρόκειται ουσιαστικά για δωροεπιταγές τις οποίες οι δικαιούχοι μπορούν να εξαργυρώσουν όσο αυτές είναι σε ισχύ, επιλέγοντας οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία του Baladeur επιθυμούν.

   9. Μην εξαντλείτε τα περιθώρια ισχύος του voucher διότι ενδέχεται να μη βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες για ραντεβού ή να πρέπει να αναβληθεί το ραντεβού σας λόγω καιρικών συνθηκών, ασθενειών κλπ με αποτέλεσμα να λήξει το voucher και να μην μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Επίσης σε περίπτωση που δεν εξαργυρώνετε εγκαίρως το κουπόνι σας, υπάρχει ενδεχόμενο να μετατραπούν οι περιγραφές των υπηρεσιών που δικαιούστε, που ωστόσο θα περιλαμβάνουν ισότιμες κοστολογικά υπηρεσίες.

   10. Μην ξεχνάτε να προσκομίζετε το voucher. Την ημέρα του ραντεβού σας θα πρέπει να έχετε μαζί σας το voucher και να το παραδώσετε στον πάροχο της υπηρεσίας.

   11. Αλλαγή voucher
   12. Μεταβίβαση voucher
   13. Ενεργοποίηση ραντεβού
   14. Παράταση ισχύος voucher


  9. Δωροεπιταγή είναι κουπόνι προπληρωμένου ποσού το οποίο ποσό αφαιρείται ως έκπτωση από οποιαδήποτε αγορά θελήσετε να κάνετε από το www.baladeur.gr. Οι Δωροεπιταγές πωλούνται με εκτύπωση ή και με αποστολή e-voucher - ονομαστικό ή και όχι. Οι δωροεπιταγές δε συνοδεύονται από δωροεκπλήξεις διότι τις λαμβάνουν οι δικαιούχοι με την επιλογή των δώρων τους. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους κάθε δωροεπιταγής Baladeur. Για να χρησιμοποιήσετε δωροεπιταγή, ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης του δώρου (βρίσκονται μέσα στη συσκευασία του δώρου). Η χρήση της δωροεπιταγής (voucher) είναι δυνατή μόνο μία φορά. Ακολουθήστε τις οδηγίες του δώρου σας για να εξαργυρώσετε εγκαίρως τη δωροεπιταγή σας σωστά. Μετά την ημερομηνία λήξης της, η δωροεπιταγή ακυρώνεται χωρίς υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

  10. Δωροέκπληξη είναι εκπτωτικό κουπόνι ή λαχνός για δώρα Baladeur. Ο κάτοχος δωροέκπληξης Baladeur, αγοράζοντας το δώρο που αναφέρει η δωροέκπληξη, είτε κερδίζει ειδική έκπτωση που δίνεται μόνο με αυτό τον τρόπο είτε έχει πιθανότητες να κερδίσει άλλες εκπτώσεις με τη μορφή λαχνού. Οι δωροεκπλήξεις συνοδεύουν όλα τα άυλα δώρα που τις αναφέρουν στη συσκευασία τους και έχουν διάρκεια ισχύος 1 μήνα από την έκδοσή τους. Οι Δωροεκπλήξεις δεν είναι δεσμευτικές για την επιχείρηση Baladeur και δεν αντικαθιστώνται σε καμία περίπτωση. Δωροεκπλήξεις δε γίνονται δεκτές εφόσον έχει λήξει η ισχύς τους ή έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί. Είναι στη διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης Baladeur να αρνηθεί την εγκυρότητα οποιασδήποτε δωροέκπληξης.

  11. Μέλος είναι o χρήστης του site που έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο baladeur.gr. με σκοπό τη διευκόλυνσή του για μελλοντική χρήση του ιστοχώρου και την προαιρετική ενημέρωσή του σχετικά με νέα που αφορούν την Εταιρία

  12. Λογαριασμός είναι η προαιρετική δημιουργία μόνιμης καταχώρησης με τα στοιχεία του χρήστη στον ιστοχώρο.

  13. Πελάτης ή Αγοραστής είναι όποιος έχει αγοράσει Voucher ή κουπόνι υπηρεσιών, ανεξάρτητα από το αν το αγόρασε για τον εαυτό του ή για δώρο σε άλλον. Ο Αγοραστής μπορεί να είναι και δικαιούχος του κουπονιού που αγόρασε.

  14. Παραλήπτης είναι το άτομο που παραλαμβάνει μία παραγγελία, ανεξάρτητα από το αν είναι ταυτόχρονα και πελάτης ή όχι.

  15. Δικαιούχος ή Δωρολήπτης ή Αποδέκτης είναι αυτός που δικαιούται να του παρασχεθούν οι υπηρεσίες του voucher. Όταν το κουπόνι υπηρεσιών είναι ονομαστικό, τότε ο δικαιούχος είναι συγκεκριμένος. Όταν το κουπόνι δεν είναι ονομαστικό, τότε δικαιούχος είναι όποιος το έχει στην κατοχή του. Οι Δικαιούχοι ή Αποδέκτες από τη στιγμή που χρησιμοποιούν το δώρο Baladeur, αυτόματα αποδέχονται τους παρόντες Όρους Χρήσης.

  16. Προμηθευτής ή Πάροχος είναι η επιχείρηση ή και εταιρία που παρέχει υπηρεσίες σε Πελάτες της Εταιρίας ή πουλάει προϊόντα στην Εταιρία για να τα πουλάει εκείνη σε Πελάτες της.

  17. Αρμόδιος επικοινωνίας είναι ο υπεύθυνος που έχει οριστεί από τον Προμηθευτή για την εξυπηρέτηση των δικαιούχων κουπονιών. 3. Ο ιστοχώρος

  1. Σκοπός
   Ο ιστοχώρος www.baladeur.gr δημιουργήθηκε με σκοπό την παρουσίαση και πώληση υλικών και άυλων προϊόντων (υπηρεσιών) σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες του. Πελάτες του ιστοχώρου δύναται να είναι κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου ηλικίας και κάθε φορέας ή εταιρία ή επιχείρηση.

  2. Περιεχόμενο του ιστοχώρου

   1. Προστασία του περιεχομένου. Το Περιεχόμενο του Ιστοχώρου, προστατεύεται από τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και η Baladeur Ltd διατηρεί όλα τα πνευματικά δικαιώματα χρήσης καθώς και τίτλους ιδιοκτησίας αναφορικά με το Περιεχόμενο, όλα τα αντίγραφα που δημιουργούνται βάσει αυτού, καθώς και το σύνολο των πνευματικών δικαιωμάτων και λοιπών δικαιωμάτων ιδιοκτησίας που άπτονται αυτού.

   2. Εξουσιοδότηση. Μετά την αποδοχή από πλευράς σας των εν λόγω Όρων Χρήσης, η Baladeur Ltd σας εξουσιοδοτεί να βλέπετε, «κατεβάζετε» και τυπώνετε έναν μικρό αριθμό αντιγράφων του περιεχομένου του Ιστοχώρου αποκλειστικά για δική σας, μη εμπορική χρήση. Δεν έχετε τη δυνατότητα να τροποποιείτε, διαθέτετε προς πώληση, εκχωρείτε ή να μεταφέρετε το Περιεχόμενο ή να αναπαραγάγετε, παρουσιάζετε δημοσίως, διανείμετε ή άλλως χρησιμοποιήσετε το Περιεχόμενο για δημόσιους ή εμπορικούς σκοπούς ή για άλλο λόγο, εκτός εάν υπάρχει σχετική ρητή άδεια εκ μέρους του της Baladeur Ltd.

   3. Αλλαγές. Το Περιεχόμενο υπόκειται σε αλλαγές χωρίς σχετική προειδοποίηση κατά την κρίση της Baladeur Ltd.

   4. Κείμενα και φωτογραφίες. Κύριο μέλημά μας είναι τα κείμενα και οι φωτογραφίες που βλέπετε για να επιλέξετε δώρα, να πλησιάζουν όσο γίνεται περισσότερο στην πραγματικότητα, ώστε να έχετε όσο το δυνατόν καλύτερη αντίληψη της δραστηριότητας. Οι περιγραφές και οι εικόνες είναι ενδεικτικές και δεν αποτελούν συμβόλαιο μεταξύ της Baladeur Ltd και του Χρήστη καθώς μεταφέρουν υποκειμενικές απόψεις και στιγμιαίες απεικονίσεις με ενδεχόμενες αποκλίσεις. Υπεύθυνοι για τα κείμενα και τις φωτογραφίες των δώρων Εμπειρίας είναι οι εκάστοτε πάροχοι των υπηρεσιών οι οποίοι οφείλουν να διορθώνουν τα κείμενα εφόσον αυτά δεν περιγράφουν ευκρινώς και με πιστότητα τις εμπειρίες που πωλούν με κουπόνια τους μέσω της Baladeur Ltd. Οι περιγραφές και οι εικόνες μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν. Παρακαλούμε πολύ όπως ελέγχετε κάθε φορά τις περιγραφές, τις εικόνες και τους Όρους Χρήσης πριν από κάθε αγορά σας.

  3. Δικαιώματα πρόσβασης στον ιστοχώρο. Παρέχουμε περιορισμένο δικαίωμα πρόσβασης, χρήσης και περιήγησης στο δημοσιευμένο και μόνο περιεχόμενο αυτού του ιστοχώρου σε κάθε επισκέπτη του ιστοχώρου. Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε κανέναν επιεσκέπτη στα αδημοσίευτα ή και κωδικοποιημένα ή με κωδικούς προστατευμένα τμήματα του ιστοχώρου, (π.χ. πηγαίος κώδικας).

  4. Περιοχές αλληλεπίδρασης. Χρήση Περιοχών Αλληλεπίδρασης (Ιnteractive Areas). Η Baladeur Ltd έχει τη δυνατότητα να παράσχει έντυπα επικοινωνίας, πίνακες ανακοινώσεων και άλλες περιοχές αλληλεπίδρασης στον Ιστοχώρο. Εάν κάνετε χρήση κάποιας από τις Περιοχές Αλληλεπίδρασης, φέρετε την αποκλειστική ευθύνη της επικοινωνίας που πραγματοποιείτε και των συνεπειών που απορρέουν από τη δημοσίευση αυτής της επικοινωνίας. Η Baladeur Ltd δε φέρει καμία ευθύνη για την πιστότητα, ακρίβεια ή αξιοπιστία του υλικού που δημοσιεύεται σε κάποια Περιοχή Αλληλεπίδρασης ή για τις συνέπειες της επικοινωνίας σε Περιοχές Αλληλεπίδρασης ή τις συνέπειες που προκύπτουν από τη χρήση του Ιστοχώρου.

   Λαμβάνοντας υπόψη ότι επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε τις Περιοχές Αλληλεπίδρασης, αποδέχεστε να μην προβαίνετε στις ακόλουθες ενέργειες:

   1. Παραποίηση της ταυτότητας σας
   2. Χρήση Περιοχής Αλληλεπίδρασης για οποιοδήποτε σκοπό παραβιάζοντας την ισχύουσα Νομοθεσία.
   3. Δημοσίευση Υλικού που παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα ιδιοκτησίας τρίτων ή τα δικαιώματα περί απορρήτου ή δημοσιοποίησης στοιχείων τρίτων.
   4. Δημοσίευση υλικού που είναι παράνομο, άσεμνο, δυσφημιστικό, απειλητικό, ενοχλητικό, υβριστικό ή υλικού που προκαλεί δυσαρέσκεια σε τρίτους (φυσικά πρόσωπα ή Οργανισμούς), όπως καθορίζεται από την Baladeur Ltd, κατά την κρίση της.
   5. Δημοσίευση υλικού που περιλαμβάνει «ιούς», «κακόβουλο» κώδικα που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή να καταστρέψουν τα αρχεία ή τα προγράμματα του ιστοχώρου, της Baladeur Ltd ή των χρηστών του ιστοχώρου.
   6. Δημοσίευση διαφημίσεων ή άλλου εμπορικού υλικού.
   7. Το να προβείτε σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που περιορίζει ή εμποδίζει κάποιο άλλο πρόσωπο να χρησιμοποιήσει τις Περιοχές Αλληλεπίδρασης και γενικότερα τον Ιστοχώρο ή ενέργεια που κατά την κρίση της Baladeur Ltd εκθέτει οποιονδήποτε σε νομικές ευθύνες ή επιζήμιες καταστάσεις.

   Η Baladeur Ltd δεν ελέγχει εκ των προτέρων τις επικοινωνίες και δεν είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο ή την παρακολούθηση υλικού που δημοσιεύεται από χρήστες ή άλλα πρόσωπα ή φορείς. Η Baladeur Ltd διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει ή να επεξεργάζεται επικοινωνίες που κατά την κρίση της έχουν υβριστικό, παράνομο, διασπαστικό χαρακτήρα ή δεν συμβαδίζουν με τους Όρους που διέπουν τη χρήση του Ιστοχώρου. Η Baladeur Ltd διατηρεί το δικαίωμα να τερματίζει την πρόσβασή σας σε κάποιες ή όλες τις Περιοχές του Ιστοχώρου οποιαδήποτε χρονική στιγμή, με ή χωρίς προειδοποίηση, κατά την κρίση της. Η Baladeur Ltd διατηρεί το δικαίωμα να παρακολουθεί, επεξεργάζεται ή και γνωστοποιεί οτιδήποτε δημοσιεύεται στις Περιοχές Αλληλεπίδρασης σχετικά με τη συμμόρφωση προς τους Όρους χρήσης του Ιστοχώρου, εάν αυτό απαιτείται κατά την ομαλή λειτουργία και συντήρηση του Ιστοχώρου.

  5. Σύνδεσμοι προς ιστοχώρους τρίτων. Η Baladeur Ltd μπορεί να συμπεριλαμβάνει ή να παρέχει συνδέσμους σε άλλους ιστοχώρους του Διαδικτύου αποκλειστικά για δική σας διευκόλυνση ή ενημέρωση. Η τοποθέτησή τους δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων ιστοχώρων από την Baladeur Ltd. Η Baladeur Ltd δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των εν λόγω ιστοχώρων και για τις πρακτικές προστασίας απορρήτου ή το περιεχόμενο ή την ακρίβεια των υλικών που υπάρχουν σε αυτούς. Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε κάποιον από τους ιστοχώρους τρίτων που έχουν συνδέσμους στον Ιστοχώρο, το κάνετε με δική σας ευθύνη. Η πρόσβαση σε ιστοχώρους τρίτων υπόκειται σε αντίστοιχους όρους χρήσης των εν λόγω ιστοχώρων. Οι ιστοχώροι τρίτων ενδέχεται να έχουν τους δικούς τους όρους Χρήσης ή καθόλου όρους Χρήσης και Πολιτικές Προστασίας. Οι Όροι Χρήσης του Ιστοχώρου δεν έχουν εφαρμογή στους εν λόγω ιστοχώρους τρίτων. Η Baladeur Ltd δεν ελέγχει το περιεχόμενο που εμφανίζεται στους εν λόγω ιστοχώρους ούτε τα μέτρα που λαμβάνονται, για την προστασία του απορρήτου των πληροφοριών στους εν λόγω ιστοχώρους.

  6. Υποβολές χρηστών. Οποιαδήποτε υποβολή στοιχείων (εκτός από προσωπικά στοιχεία χρηστών) τα οποία δημοσιεύετε στον Ιστοχώρο θεωρούνται μη εμπιστευτικά. Αποδέχεστε ότι δε θα «ανεβάσετε» (upload) ή διαβιβάσετε επικοινωνίες που παραβαίνουν ή παραβιάζουν τυχόν δικαιώματα ευρεσιτεχνίας, εμπορικά σήματα, απόρρητα στοιχεία, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα ιδιοκτησίας τρίτων που είτε έχουν δυσφημιστικό χαρακτήρα είτε παραβιάζουν τα δικαιώματα τρίτων περί απορρήτου ή δημοσιοποίησης στοιχείων.

  7. Αναθεώρηση όρων χρήσης. Οι Όροι Χρήσης ισχύουν για το σύνολο του Περιεχόμενου του ιστοχώρου. Η Εταιρία μπορεί να αναθεωρεί και να ενημερώνει τους Όρους Χρήσης χωρίς προειδοποίηση.

  8. Προσωπικά δεδομένα

   1. Συγκέντρωση προσωπικών δεδομένων. Όταν κάνετε παραγγελία σας ζητείται να δώσετε προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας και πληρωμής ώστε να επιβεβαιώνεται η παραγγελία και να εκδίδονται τα αντίστοιχα παραστατικά. Για να διαχειρίζεστε τις παραγγελίες σας και τον λογαριασμό σας πιο εύκολα, μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη. Έτσι, θα μπορείτε να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας, να βλέπετε προηγούμενες παραγγελίες και άλλα προσωπικά σας στοιχεία. Όταν επισκέπτεστε τον ιστοχώρο μας, η Google Adwords συλλέγει ορισμένες πληροφορίες για να σας παρουσιάσει τις διαφημίσεις μας κατά την επίσκεψή σας σε άλλους ιστοχώρους. Μπορεί κάποιες φορές να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email, μέσω ταχυδρομείου, μέσω τηλεφώνου ή μηνύματος στο κινητό σας, ανάλογα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε μοιραστεί μαζί μας για να μας δώσετε διευκρινίσεις για τυχόν παραγγελίες σας, για υπενθυμίσεις σχετικά με οποιαδήποτε εκκρεμότητα που ίσως έχετε με την Εταιρία και για την ενημέρωσή σας σχετικά με προϊόντα μας.

   2. Προστασία προσωπικών δεδομένων. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν δίνονται σε κανέναν τρίτο εκτός και αν εσείς μας έχετε δώσει την άδεια για να τα δώσουμε ή αν κυβερνητικές ή ερευνητικές αρχές απαιτήσουν βάσει νόμου, να τους κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας. Τέτοιες απαιτήσεις περιλαμβάνουν δικαστικές εντολές, κλήσεις και εντολές που προέρχονται από νομικές διαδικασίες και εγκληματολογικές έρευνες. Ενδέχεται επίσης να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εάν είναι απολύτως απαραίτητο για την αποτροπή, τον εντοπισμό ή τη δίωξη εγκληματικών ενεργειών.

   3. Cookies. Τα cookies είναι δεδομένα που τοποθετεί ένας ιστοχώρος στον υπολογιστή σας, ώστε κυρίως να θυμάται τις επιλογές σας και να μη χρειάζεται να τις ξανακάνετε. Υπάρχουν διάφοροι τύποι cookies που κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τη λειτουργία τους, τη διάρκεια ζωής τους και τον τοποθετητή τους.

   4. Τα cookies του ιστοχώρου μας είναι αυτά που χρησιμοποιούν σχεδόν όλα τα e-shops παγκοσμίως, για την αναγνώριση της γλώσσας (ελληνικά - αγγλικά), για την αναγνώριση του μέλους (Login), για το basket και περιοδικά για διαφημιστούς λόγους μέσω επαναληπτικού marketing ή αλλιώς συμπεριφορική διαφήμιση. Αυτά τα cookies βοηθούν στη σωστή λειτουργία είτε στην περιήγηση στον ιστοχώρο είτε για να δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας είτε για να θυμόμαστε τις προτιμήσεις σας και να σας γλιτώνουμε χρόνο σε μελλοντικές επισκέψεις είτε για να σας δείχνουμε διαφημίσεις σε άλλους ιστοχώρους (επαναστόχευση).

   5. Τοποθετητές των cookies του ιστοχώρου μας. Τα cookies που αφορούν διαφήμιση τοποθετούνται και ελέγχονται από εταιρίες διαφήμισης και marketing ενώ τα υπόλοιπα τοποθετούνται από εμάς.

   6. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που έχουμε τοποθετήσει εμείς από το πρόγραμμα περιήγησής σας στο διαδίκτυο όποτε θέλετε. Για να διαγράψετε τα cookies από το πρόγραμμα περιήγησης, μεταβείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο (παρακαλείστε να σημειώσετε ότι όταν κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο, όλα τα cookies θα διαγραφούν αμέσως και επομένως δεν θα σας αναγνωρίζει ως μέλος το site μας εκτός και αν ξανακάνετε login) Εκκαθάριση Cookies.

   7. Εξαιρεθείτε από τη συμπεριφορική διαφήμιση. Η Εταιρία χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες αξιόπιστων και αναγνωρισμένων εταιρειών διαφήμισης και μάρκετινγκ. Η Εταιρία μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί παρόχους τρίτων μερών για αναλυτικούς σκοπούς. Προκειμένου να ενεργοποιήσουν τις υπηρεσίες τους, αυτές οι εταιρείες χρειάζεται να τοποθετήσουν cookies. Οι πάροχοι που χρησιμοποιούμε δεσμεύονται στη διαμόρφωση διαρκούς ενημέρωσης καταναλωτών και την εφαρμογή υπεύθυνων πρακτικών και προτύπων διαχείρισης επιχειρήσεων και δεδομένων. Όσον αφορά στις εταιρείες online διαφήμισης και μάρκετινγκ, επιλέγουμε μόνο εταιρείες που είναι μέλη της Πρωτοβουλίας Δικτύου Διαφήμισης (NAI) ή/και του Γραφείου Διαδραστικής Διαφήμισης (IAB). Τα μέλη των NAI και IAB ακολουθούν βιομηχανικά πρότυπα και δεοντολογικούς κώδικες. Τα μέλη των NAI και IAB σας επιτρέπουν να εξαιρεθείτε από τη συμπεριφορική διαφήμιση. Επισκεφθείτε το www.networkadvertising.org και το www.youronlinechoices.com για να εντοπίσετε τα μέλη της NAI που ενδέχεται να έχουν τοποθετήσει ένα διαφημιστικό αρχείο cookie στον υπολογιστή σας. Για να εξαιρεθείτε από το πρόγραμμα συμπεριφορικής διαφήμισης ενός μέλους των NAI και IAB, απλά επιλέξτε το κουτάκι που αντιστοιχεί στην εταιρεία από την οποία επιθυμείτε να εξαιρεθείτε. Για να ελέγξετε τη συλλογή των δεδομένων για αναλυτικούς σκοπούς από την Google Analytics, μπορεί να θέλετε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: Google Analytics Opt-out Browser Add-on. Μόνο η Εταιρία έχει πρόσβαση στα cookies. Στα cookies που τοποθετούνται από τρίτα μέρη έχουν πρόσβαση τα ίδια τα τρίτα μέρη.

   8. Διαχειριστείτε τις προτιμήσεις των cookies από τον Browser σας. Χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, όπως για παράδειγμα του Firefox ή του Chrome, μπορείτε να ορίσετε ποια cookies θα αποδέχεστε και ποια θα απορρίπτετε. Χρησιμοποιείστε τη λειτουργία "Βοήθεια" του προγράμματος περιήγησης για να εντοπίσετε τις ρυθμίσεις που χρειάζεστε. Εάν επιλέξετε να μην αποδέχεστε ορισμένα cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες του ιστοχώρου μας. Και αν εξαιρεθείτε από ένα δίκτυο online διαφήμισης δεν σημαίνει ότι δεν θα λαμβάνετε ή ότι δεν θα αποτελείται πλέον αντικείμενο ανάλυσης online διαφήμισης ή μάρκετινγκ. Σημαίνει ότι το δίκτυο από το οποίο εξαιρεθήκατε δεν θα παραδίδει πλέον διαφημίσεις βάσει των διαδικτυακών σας προτιμήσεων και των μοτίβων περιήγησης. 4. Αγορές

  1. Αναζήτηση δώρου. Ο ιστοχώρος σας δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε τα δώρα σας με 5 διαφορετικούς τρόπους. Αναλυτικότερα για τους τρόπους ααναζήτησης και επιλογής δώρου μπορείτε να δείτε εδώ.

  2. Συσκευασίες δώρου. Κάθε δώρο Baladeur που αγοράζετε συνοδεύεται από τη συσκευασία που περιγράφει και εφόσον το αναφέρει, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε και από άλλες συσκευασίες, ανάλογα με την περίσταση. Στα περισσότερα πακέτα εμπειριών η συσκευασία περιλαμβάνει Οδηγίες Χρήσης με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το συγκεκριμένο δώρο, Voucher κουπόνι δικαιώματος χρήσης των υπηρεσιών του δώρου, Ενημερωτικό φυλλάδιο εξηγήσεις για τον τρόπο που λειτουργούν τα δώρα Baladeur, Δωροέκπληξη = εκπτωτικό κουπόνι ή λαχνός, Ενθύμια κάρτα με τις ευχές ή το μήνυμα του αποστολέα προς τον δικαιούχο και ενίοτε διάφορες Επιπλέον εκπλήξεις.

  3. Βασικές συμβουλές για τις αγορές σας.

   1. Μην χαρίζετε υπηρεσίες που παρέχονται μακριά από την περιοχή διαμονής του δικαιούχου, διότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να μην μπορεί να τις απολαύσει λόγω απόστασης.

   2. Μην χαρίζετε εμπειρίες που οι περιορισμοί τους αποκλείουν τους μελλοντικούς δικαιούχους τους. Σε καμία περίπτωση δεν ευθυνόμαστε για τυχόν επιπτώσεις από δική σας αμέλεια ή παράβλεψη των περιορισμών για μία δραστηριότητα.

  4. Εγγύηση τιμών
   H Εταιρία εγγυάται για τις τιμές των δώρων που πωλούνται από τον ιστοχώρο. Αν εντός 30 ημερών από την εξόφληση διαπιστώσετε ότι το ίδιο ακριβώς δώρο θα μπορούσατε να το αγοράσετε από αλλού σε καλύτερη τιμή, θα σας επιστρέψουμε το 110% της διαφοράς. Διακυμάνσεις τιμών παρατηρούνται σε παρόμοια δώρα μόνο όταν αφορούν υπηρεσίες που παρέχονται σε διαφορετικές περιοχές με άλλα λειτουργικά έξοδα (εξοπλισμός, αποστάσεις, ποικιλία υπηρεσιών κλπ).

  5. Παραγγελία
    1. Τρόποι παραγγελίας
    2. Εξέλιξη παραγγελίας
    3. Ακύρωση παραγγελίας

  6. Εξόφληση
    1. Τρόποι εξόφλησης
    2. Ασφάλεια συναλλαγών. Οι συναλλαγές είναι 100% ασφαλείς καθώς τα στοιχεία πιστωτικών καρτών τα καταχωρείτε σε περιβάλλον τςη συνεργαζόμενης τράπεζας.
    3. Παραστατικό. Η απόδειξη, ή το τιμολόγιο αγοράς, αποστέλλεται στη διεύθυνση που δηλώνετε ως μέλος του site.

  7. Παράδοση
    1. Τρόποι παραλαβής
    2. Ασφάλεια αποστολών. Τα δώρα Baladeur αποστέλλονται στους πελάτες ή τους αποδέκτες των δώρων με τον τρόπο που επιλέγουν οι ίδιοι οι πελάτες και μεταφέρονται από τους αντίστοιχους υπεύθυνους οι οποίοι ευθύνονται για τυχόν φθορές, απώλειες ή ζημιές. Η Baladeur Ltd δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή κλοπή δώρου το οποίο δε βρίσκεται στα γραφεία της έδρας της επιχείρησης ή βρίσκεται στη διαδρομή του για τον πελάτη ή τον αποδέκτη. Σε περίπτωση απώλειας voucher, η Εταιρία μπορεί να αντικαταστήσει το voucher αποστέλλοντας νέο voucher με e-mail στο δωρολήπτη.
    3. Λανθασμένη παράδοση. Αν η εταιρία ταχυμεταφορών παρέδωσε σε άλλον από αυτόν που θα έπρεπε, τότε θα πρέπει να μας ενημερώσετε με e-mail στο info@baladeur.gr αυθημερόν της παράδοσης ώστε να μεριμνήσουμε για την ακύρωση του voucher. Αν δεν μας ενημερώσετε εγκαίρως, τότε ουδεμία ευθύνη έχουμε για το ποιος θα υλοποιήσει το voucher του δώρου.

  8. Επιστροφές

  9. Αξιοποίηση δώρου εμπειρίας

   1. Μόλις ανοίξετε το δώρο σας, η πρώτη σας κίνηση είναι να συμβουλευτείτε το έντυπο Οδηγιών για να ενημερωθείτε πληρέστερα για τις υπηρεσίες που σας χάρισαν και να δείτε τις δυνατότητες που έχετε για την αξιοποίησή του. Για κάθε δραστηριότητα, θα πρέπει να διαβάζετε προσεκτικά τις οδηγίες και γενικά τις προϋποθέσεις που τίθενται για να συμμετέχετε. Για παράδειγμα σε κάποιες δραστηριότητες δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω από μία ορισμένη ηλικία ή σε άτομα που έχουν προβλήματα υγείας κλπ.
   2. Μην εξαντλείτε τα περιθώρια ισχύος του voucher διότι ενδέχεται να μη βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες για ραντεβού ή να πρέπει να αναβληθεί το ραντεβού σας λόγω καιρικών συνθηκών, ασθενειών κλπ με αποτέλεσμα να λήξει το voucher και να μην μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Επίσης σε περίπτωση που δεν εξαργυρώνετε εγκαίρως το κουπόνι σας, υπάρχει ενδεχόμενο να μετατραπούν οι περιγραφές των υπηρεσιών που δικαιούστε, που ωστόσο θα περιλαμβάνουν ισότιμες κοστολογικά υπηρεσίες.
   3. Μην ξεχνάτε να προσκομίζετε το voucher. Την ημέρα του ραντεβού σας θα πρέπει να έχετε μαζί σας το voucher και να το παραδώσετε στον πάροχο της υπηρεσίας.
   4. Συμβουλευτείτε τον καιρό. Αν οι υπηρεσίες που σας έκαναν δώρο εξαρτώνται από τον καιρό, τότε πριν κλείσετε ραντεβού ή και 3 ημέρες πριν απολαύσετε την εμπειρία σας συμβουλευτείτε την πρόγνωση του καιρού, ώστε να αποφύγετε την ταλαιπωρία τυχόν αναβολής της εμπειρίας σας.
   5. Στοιχεία και διευθύνσεις. Η επιχείρηση Baladeur δεν φέρει καμία ευθύνη για λάθη στα κείμενα και τις οδηγίες του εκάστοτε πακέτου υπηρεσιών. Όλα τα κείμενα και οι οδηγίες των πακέτων εγκρίνονται από τον εκάστοτε πάροχο με δική του ευθύνη. Οποιαδήποτε αλλαγή σε υπηρεσίες, στοιχεία και διευθύνσεις είναι ευθύνη του πάροχου να την ανακοινώσει εγκαίρως στο Baladeur.gr και να μεριμνήσει να υλοποιηθεί ώστε τα πακέτα να αναγράφουν τα επίκαιρα κείμενα ανά πάσα στιγμή. Το ραντεβού του εκάστοτε δικαιούχου δώρου κλείνεται τηλεφωνικώς οπότε και εκείνη τη στιγμή πρέπει προληπτικά να επαληθεύει τα στοιχεία που αναγράφονται στα έντυπα για τυχόν αλλαγές ή λάθη. Εξυπακούεται ότι στο χρονικό διάστημα ισχύος ενός Voucher μπορεί να προκύψουν αλλαγές σε κάποια στοιχεία τα οποία δεν είναι δυνατόν να επικοινωνηθούν με τους δικαιούχους, οπότε κατά την επικοινωνία τους για ραντεβού πρέπει να επαληθεύουν τα δεδομένα που αναγράφουν τα έντυπα. Σε περίπτωση που δεν συμφωνούν με κάποιες από αυτές τις αλλαγές, έχουν δικαίωμα να αλλάξουν το δώρο τους με οποιοδήποτε άλλο ίσης αξίας.
   6. Διαθεσιμότητα. Η Baladeur Ltd δεν παρέχει εγγυήσεις για διαθεσιμότητες σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Τα ραντεβού είναι αποκλειστική ευθύνη του εκάστοτε δικαιούχου.
   7. Διάρκεια Εμπειρίας. Κάθε πακέτο υπηρεσιών έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια την επεξήγηση της οποίας θα πρέπει να συμβουλεύεστε ώστε να γνωρίζετε τι ακριβώς περιλαμβάνει. Ορισμένες διάρκειες περιλαμβάνουν και την ξενάγηση ή και τα διαδικαστικά ή θεωρητικά μέρη της εμπειρίας, όταν αυτά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας. Σε κάθε περίπτωση οι διάρκειες εμπειρίας είναι κατά προσέγγιση και η αναφορά τους γίνεται με σκοπό να εκτιμήσετε περίπου το χρόνο που θα χρειαστείτε.
   8. Δεν μπορώ να κλείσω ραντεβού. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει στο κλείσιμο του ραντεβού σας, παρά το γεγονός ότι εμείς δεν είμαστε υπεύθυνοι για την ποιότητα και συνέπεια των υπηρεσιών μέσω κουπονιών που πουλάνε οι φιλοξενούμενοι στο site μας, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε και να κλείσουμε εμείς το ραντεβού για λογαριασμό σας. Υπενθυμίζουμε ότι το Baladeur.gr ουδεμία ευθύνη έχει για τυχόν ελλείψεις, κακές υπηρεσίες ή και ασυνέπεια των παρόχων υπηρεσιών μέσω κουπονιών.
   9. Κατάργηση υπηρεσίας ή αλλαγή διεύθυνσης. H Baladeur Ltd ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση κατάργησης υπηρεσιών που πουλάει ή αλλαγής διεύθυνσης όπου παρέχονται οι υπηρεσίες αυτές, ωστόσο σε αυτές τις περιπτώσεις η Baladeur Ltd έχει υποχρέωση να αλλάξει το Voucher όσων ενδιαφερθούν να το χρησιμοποιήσουν, με άλλη υπηρεσία ίσης αξίας από το baladeur.gr, εφόσον το Voucher είναι σε ισχύ. Πάντως η Baladeur Ltd ουδεμία υποχρέωση επιστροφής χρημάτων έχει για την περίπτωση αυτή

   10. Αλλαγή δώρου

   11. Μεταβίβαση δώρου

   12. Ενεργοποίηση ραντεβού
   13. Συνοδοί - θεατές. Αν στη δραστηριότητα που έχετε επιλέξει, επιτρέπεται η συμμετοχή θεατών, θα πρέπει να τους δηλώσετε κατά την επικοινωνία σας με τους αρμόδιους στα τηλέφωνα επικοινωνίας για ραντεβού που αναφέρονται στις οδηγίες χρήσης του δώρου. Ενημερώστε τους συνοδούς σας ότι όλοι θα πρέπει να συμμορφώνεστε με τους όρους συμμετοχής του εκάστοτε χορηγού δραστηριότητας.

   14. Ακύρωση ή Αναβολή Ραντεβού: Όταν κλείνετε ραντεβού πρέπει να ρωτάτε τον εκάστοτε πάροχο υπηρεσιών για το πόσες ημέρες νωρίτερα μπορείτε να ακυρώσετε ή αναβάλλετε το ραντεβού σας χωρίς συνέπειες. Για να αναβάλετε κλεισμένο ραντεβού ή να ακυρώσετε ραντεβού θα πρέπει να ειδοποιήσετε εγκαίρως τον πάροχο των υπηρεσιών ώστε να προλαβαίνει να αντικαταστήσει το ραντεβού σας με άλλο. Ο δωρολήπτης πρέπει να σέβεται τους κανόνες λειτουργίας κάθε παρόχου υπηρεσιών. Αν αναβάλλετε εκπρόθεσμα, τότε χάνετε το δώρο σας. Κάθε παροχέας υπηρεσιών έχει τους δικούς του όρους λειτουργίας, τους οποίους και θα πρέπει να ακολουθεί ο δικαιούχος του δώρου.

   15. Παράταση ισχύος voucher 5. Προμηθευτές

  1. Ποιότητα υπηρεσιών

   1. Το Baladeur.gr φροντίζει να συνεργάζεται με τους κατά γενική ομολογία καλύτερους προμηθευτές σε ό,τι αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών και τη συνέπεια με την οποία τις παρέχουν. Παράλληλα το Baladeur.gr παρέχει και πρωτογενείς υπηρεσίες.
   2. Το Baladeur.gr ουδεμία ευθύνη έχει για τυχόν ελλείψεις, κακές υπηρεσίες ή και ασυνέπεια των παρόχων υπηρεσιών μέσω κουπονιών αφού εμείς λειτουργούμε κυρίως ως διαμεσολαβητές για την πώληση των κουπονιών αυτών και όχι ως οργανωτές τους.
   3. Είμαστε όμως πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε καταγγελία ή παράπονο έχετε για συγκεκριμένους παρόχους, ώστε αν αυτό γίνεται κατά επανάληψη, να μεριμνήσουμε για την αφαίρεση των κουπονιών τους από τον ιστοχώρο μας.
   4. Είναι προφανές ότι είμαστε στη διάθεσή σας και για οποιοδήποτε παράπονο έχετε από τις δικές μας υπηρεσίες, που είτε αφορούν το χρονικό διάστημα μέχρι την παράδοση της παραγγελίας σας είτε αφορούν υπηρεσίες που παρέχουμε εμείς πρωτογενώς.

  2. Ασφάλεια κατάργησης υπηρεσιών. Από το 2005 που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Baladeur.gr, οι καταργήσεις υπηρεσιών από παρόχους είναι πολύ σπάνιες και οφείλονται κυρίως σε περικοπές ή κλείσιμο επιχειρήσεων. Σε περίπτωση κατάργησης οποιουδήποτε πακέτου υπηρεσιών, η Baladeur Ltd έχει υποχρέωση να αλλάξει το εν ισχύ voucher κάθε δικαιούχου που έχει ενεργοποιήσει ραντεβού, με άλλο πακέτο υπηρεσιών ίσης αξίας, της επιλογής του δικαιούχου, από το Baladeur.gr. Αυτή η επιπλέον ασφάλεια από καταργήσεις υπηρεσιών αποτελεί ιδιαίτερο πλεονέκτημα έναντι δώρων που πωλούνται απευθείας από επιχειρήσεις υπηρεσιών. Κανείς δεν θέλει να κάνει δώρο μία υπηρεσία που ενδέχεται να καταργηθεί ή και δεν μπορεί να αλλαχθεί. Ο δωρολήπτης θα ήταν δυσαρεστημένος από το δώρο του πελάτη μας και εμείς θα χάναμε και τους δύο!

  3. Ασφάλεια Ατυχημάτων: Σε μερικές από τις δραστηριότητες ίσως σας ζητηθεί να διαβάσετε και να υπογράψετε ότι αναλαμβάνετε την ευθύνη της συμμετοχής σας. Διαβάστε πολύ καλά οποιοδήποτε χαρτί σας δοθεί και εφόσον συμφωνείτε υπογράψτε το. Ιδιαίτερα σε θέματα ασφάλειας, να διαβάζετε πάντα τα σχετικά φυλλάδια! Αν επιθυμείτε πρόσθετη ασφάλιση, μη διστάσετε να τη ζητήσετε από τον πάροχο της υπηρεσίας. Κάθε δραστηριότητα που κάνουμε εμπεριέχει κινδύνους. Οι πιστοποιήσεις παρέχονται από τους επαγγελματίες που παρέχουν τις υπηρεσίες και όχι από την Εταιρία μας που προβάλλει τα δωροκουπόνια τους ως Agents. Η Baladeur Ltd ουδεμία ευθύνη φέρει για οτιδήποτε συμβεί πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την οποιαδήποτε δραστηριότητα των κουπονιών που δεν εξυπηρετεί πρωτογενώς. Τυχόν ελλείψεις ασφάλειας, απωλειών, κλοπών, ατυχημάτων, ζημιών, τρομοκρατικών ενεργειών δεν δύναται να προκαλούν ευθύνες στην Baladeur Ltd.

  4. Όροι προμηθευτών (ανοίγουν μόνο από τον λογαριασμό προμηθευτή) 6. Δήλωση αποποίησης

  Χρησιμοποιώντας τον Ιστοχώρο αποδέχεστε ρητά ότι η Baladeur Ltd δε θα είναι υπόλογος σε εσάς για τυχόν άμεσες και έμμεσες ζημιές, αξιώσεις, απαιτήσεις που προκύπτουν από την ύπαρξη ή τη χρήση του ιστοχώρου από εσάς. Εάν κάποιος όρος ή διάταξη που διατυπώνεται ανωτέρω διαπιστωθεί ως παράνομος, αβάσιμος ή χωρίς δυνατότητα εφαρμογής βάσει της τρέχουσας ή μελλοντικής Νομοθεσίας, ο όρος ή η διάταξη που ορίζεται ως παράνομη, αβάσιμη ή εκτός ισχύος θα εξαιρείται χωρίς να επηρεάζει την εφαρμογή των υπολοίπων όρων ή διατάξεων του παρόντος. Οποιαδήποτε ειδοποίηση προς τον Κύριο του Ιστοχώρου μπορεί να πραγματοποιείται γραπτώς και να αποστέλλεται μέσω συστημένου ταχυδρομείου προς την Baladeur Ltd, Γούναρη 19, 16562 Άνω Γλυφάδα.

  Βάσει των περιορισμών που ισχύουν σύμφωνα με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις και στο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, θα ευθυνόμαστε μόνο για άμεσες ζημίες τις οποίες υπεστήκατε, πληρώσατε ή προκαλέσατε λόγω ανεπαρκούς τήρησης των υποχρεώσεών μας σε σχέση με την παροχή των υπηρεσιών μας, συνολικού ύψους που αντιστοιχεί στο συνολικό κόστος της υπηρεσίας που αγοράσατε, όπως αυτό ορίζεται στο e-mail επιβεβαίωσης της κράτησης (είτε πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό είτε για σειρά συνδεδεμένων περιστατικών).

  Ωστόσο, στο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, ούτε εμείς ούτε οποιοσδήποτε από τους αντιπροσώπους, τις θυγατρικές εταιρείες, τις συνεργαζόμενες εταιρείες, τους διανομείς, τους online συνεργάτες, τους δικαιοδόχους, τους πράκτορες ή άλλους που εμπλέκονται στη δημιουργία, τη χορηγία, την προώθηση ή την καθ' οιονδήποτε άλλο τρόπο παροχή του ιστοχώρου και του περιεχόμενού του, δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε ποινική, ειδική, έμμεση ή επακόλουθη ζημία ή απώλεια, οποιαδήποτε απώλεια παραγωγής, απώλεια κέρδους, απώλεια εσόδων, απώλεια συμβολαίου, απώλεια ή ζημία στην πελατεία ή την φήμη, απώλεια δικαιώματος για αποζημίωση, οποιαδήποτε ασάφεια σχετικά με τις πληροφορίες (περιγραφή) των υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένων τιμών, διαθεσιμότητας και αξιολόγησης που παρέχονται στον ιστοχώρο μας, υπηρεσίες ή προϊόντα που προσφέρονται από το κατάλυμα ή άλλους επιχειρηματικούς συνεργάτες, οποιεσδήποτε (άμεσες, έμμεσες, επακόλουθες ή ποινικές) φθορές, απώλειες ή χρεώσεις τις οποίες υποστήκατε, πληρώσατε ή προκαλέσατε, σύμφωνα με, έπειτα από ή σε σχέση με τη χρήση, την αδυναμία χρήσης ή την καθυστέρηση στη χρήση του ιστοχώρου μας, ή για τυχόν τραυματισμό, θάνατο, φθορά προσωπικής ιδιοκτησίας ή άλλες (άμεσες, έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή ποινικά κολάσιμες) φθορές, απώλειες ή χρεώσεις τις οποίες υποστήκατε, πληρώσατε ή προκαλέσατε, είτε εξαιτίας νομικών πράξεων, σφαλμάτων, παραβιάσεων, αμέλειας, σκόπιμου πταίσματος, παραλείψεων, μη εκτέλεσης, ψευδών δηλώσεων, αδικοπραξίας ή απόλυτης ευθύνης του καταλύματος ή ευθύνης που αποδίδεται πλήρως ή μερικώς στον πάροχο της υπηρεσίας ή σε οποιονδήποτε από τους υπόλοιπους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες (συμπεριλαμβανομένων των υπαλλήλων τους, της διεύθυνσης, των στελεχών, των πρακτόρων, των εκπροσώπων ή των συνεργαζόμενων εταιρειών), των οποίων τα προϊόντα ή υπηρεσίες παρέχονται (άμεσα ή έμμεσα), προσφέρονται ή προωθούνται στον ή μέσω του ιστοχώρου, συμπεριλαμβανομένης τυχόν (μερικής) ακύρωσης, απεργίας, ανωτέρας βίας ή για οποιοδήποτε άλλο περιστατικό πέρα από τον έλεγχό μας.

  Η εφαρμογή των διατάξεων, των γνωστοποιήσεων και των αποποιήσεων και όλων των άλλων θεμάτων που προκύπτουν από τη χρήση του Ιστοχώρου από πλευράς σας και των πληροφοριών που λαμβάνετε από την Baladeur Ltd θα διέπονται από την ισχύουσα Νομοθεσία. Τυχόν απαιτήσεις, διαφωνίες ή άλλες αντιπαραθέσεις που αφορούν ή προκύπτουν από τις εν λόγω διατάξεις, γνωστοποιήσεις και αποποιήσεις ή από τη χρήση του Ιστοχώρου από πλευράς σας ή τυχόν πληροφορίες που λαμβάνετε από την Baladeur Ltd θα οδηγούνται στα Δικαστήρια της Αθήνας και με το παρόν έγγραφο συναινείτε ρητά στο ότι βρίσκεστε υπό την δικαιοδοσία των εν λόγω δικαστηρίων.

 

 

 
About Us | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία
 
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ Δώρα Baladeur
Αγοράστε on-line το πακέτο εμπειρίας που η τιμή του σας ταιριάζει καλύτερα και θα σας το στείλουμε στη διεύθυνση που επιθυμείτε, σε συσκευασία δώρου! Οι δωρολήπτες σας θα μπορούν να βιώσουν την εμπειρία που τους κάνετε δώρο, όποτε θέλουν σε χρονικό διάστημα συνήθως 9 μηνών. Τα δώρα Baladeur συνοδεύονται από ευχετήρια κάρτα και από συσκευασία δώρου της επιλογής σας. Αναλυτικότερα ο τρόπος που λειτουργούν τα πρωτότυπα δώρα Baladeur.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
1. On-line μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος baladeur.gr
2. Τηλεφωνικώς από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 - 18:00, στο 210-9635069.
3. Περνώντας από τα γραφεία μας, Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00.
ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ
1. Με αντικαταβολή (πληρώνετε το courier)
2. Μετρητοίς στην έδρα μας
3. Με πιστωτική Κάρτακάνοντας on-line την αγορά σας
4. Με κατάθεση σε τράπεζα

ΤΡΟΠΟΙ & ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
1. Παράδοση με Courier την επόμενη εργάσιμη
2. Παράδοση στην έδρα μας αυθημερόν
3. Παράδοση με e-mail αυθημερόν χωρίς συσκευασία δώρου

 

Δώρα Χριστουγέννων Baladeur - www.baladeur.gr

Copyright © Baladeur Ltd - Δράσεις - Τέχνη - Πολιτισμός Μ.Ε.Π.Ε.

Οργάνωση Επιστημονικών & Πολιτιστικών Εκδηλώσεων
Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Αθήνα, e-mail: info@baladeur.gr, Τηλ: 210-9635069, 10:00 - 18:00, Δευτέρα έως Παρασκευή


baladeur.gr, drivingexperiences.gr, αυλα-δωρα.gr, δωρα-γαμου.gr, δωρα-γενεθλιων.gr, δωρα-εμπειριας.gr
dwramearithmologia.gr, δωρα-χριστουγεννων.gr, πρωτοτυπα-δωρα.gr, χριστουγεννιατικα-δωρα.gr

 
Όλα μαζί τα δώρα γάμου